Home Autopoetsen Roestpreventie Spot-Repair Bereikbaarheid Prijsaanvraag Contact

Onder autopoetsen verstaan wij:
De buitenkant van de auto wordt eerst helemaal schoongemaakt met warm water en zeep zodat er geen zand meer op de auto achterblijft. Daarna wordt machinaal de buitenkant van de carrosserie in de vaste was gezet (polijsten). Wij kunnen zelfs wasstraatkrassen en/of vrij diepe krassen verwijderen zonder dat de auto overgespoten hoeft te worden. De wielen worden gereinigd en de kunststofdelen aan de auto worden behandeld waardoor ze weer in nieuw staat lijken, tevens kunnen wij ook nog kleine schades herstellen als u dat wenst.

Het interieur:
Hier verstaan wij onder de deurstijlen reinigen, stofzuigen en alle kunststofdelen worden behandeld. Uiteraard worden de ramen van binnen en buiten schoongemaakt.
De bekleding wordt met speciale reinigingsapparaten gestoomd waardoor we o.a. diepe vlekken kunnen weghalen en ook hondenharen verwijderd worden. Ook hebben wij speciale apparatuur om hardnekkige luchtjes zoals bijvoorbeeld sigaretten- en/of sigarenrook of luchtjes van honden te verwijderen. Ook eventuele lakschades kunnen wij bijwerken.

Extra’s:
In Amsterdam heb je veel te maken met lakschades die veroorzaakt worden door ijzerdeeltjes van bovenleidingen van trams waardoor er allemaal kleine roestdeeltjes op de lak kunnen ontstaan. Deze kunnen wij voor u verwijderen zodat de lak weer in nieuw staat wordt. Verfnevel en verfspatjes kunnen wij ook van uw auto verwijderen waardoor er geen resten van verf meer zichtbaar zijn. Ook kunt u kiezen voor een Teflonbehandeling, dat wil zeggen dat wij een extra laagje op de lak van uw auto aanbrengen. Het voordeel hiervan is, is dat de lak van uw auto beter bestand is tegen een wasstraat en pekel.

Wij willen u graag laten kennismaken met ons bedrijf zodat u kunt zien dat uw auto, als wij hem hebben gepoetst, in showroomstaat is.