Home Autopoetsen Roestpreventie Spot-Repair Bereikbaarheid Prijsaanvraag Contact

Tectyl een noodzaak voor langer rijplezier?
Wel of geen strenge winter, elke auto wordt in Nederland aangetast door roest.
Dit kan veroorzaakt worden door onder andere andere steenaanslag en het agressieve milieu. Ook zilte lucht en een vochtig klimaat bevorderen het roest-proces. Preventieve bescherming garandeert het behoud van uw auto. Laat uw auto, ongeacht het feit of het wel of geen strenge winter met veel strooizout is geweest, na elke winterperiode bij uw tectyl anti-roest station grondig controleren op beschadigingen van de anti-roest laag onder en aan de binnenzijde van uw auto. Bij deze controle krijgt u een deskundig en eerlijk advies over de manier waarop uw auto het best tegen roest kan worden beschermd. Aan de hand van de beoordeling van de huidige conditie van uw auto zijn er diverse behandelingen mogelijk. Deze kunnen varieren van gedeeltelijke tot complete behandeling, waarbij de auto wordt behandeld aan zowel de onderzijde als het inwendige gedeelte.

Wat houden de verschillende behandelingen in?

Gedeeltelijke onderzijde behandeling:
De bodem van uw auto wordt onder hoge druk gereinigd en van een bescheremende anti-roest laag voorzien.

Complete behandeling:
De bodem van uw auto wordt onder hoge druk gereinigd en van een beschermende anti-roest laag voorzien. Vitale delen, zoals langs- en dwarsbalken, draagarmen, ophangpunten en portieren worden aan de binnenzijde behandeld.

Laat uw auto regelmatig controleren!
Alle fabrikanten nemen beschermende maatregelen om roest-vroming op auto’s te voorkomen.Maar hoe zorgvuldig ook aangebracht, elke beschermlaag is aan slijtage onderhevig. Uw auto wordt in ons vochtige klimaat direct bedreigd door (zure) regen, sneeuw, pekel en niet te vergeten steenslag. Een regelmatige tectyl behandeling beschermt uw auto jaar in jaar uit tegen de talloze schadelijke milieu- en weersinvloeden. Laat uw auto tijdig controleren bij Goodcar B.V. Hier kunt u vertrouwen op een deskundig advies.

Voorkomen is beter dan genezen!
En dat geldt zeker voor het roesten van uw auto. Het is dus raadzaam bij de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto, deze direct een tectyl bescherming te laten geven. De prijzen voor de verschillende behandelingen zijn afhankelijk van de grootte van de auto, de schoonmaakwerkzaamheden die nodig zijn voor aanvang van de anti-roestbehandeling.